Jeg vil takke dine gutter for en utmerket jobb som ble utført her hos oss i sommer! Antanas, Saunas, Lukasz, Dainnius og deg, Jan Blazej, dere utførte håndverksmessig en perfekt malerjobb.Takk! Kan anbefale firmaet BD HUSSERVICE AS på det varmeste.

MVH:
Robert Olszewski
Fyrveien
1633 Gamle Fredrikstad
 
Sendt inn av: Robert Olszewski
FYRVEIEN
Dette samarbeidet har fungert over all forventning. Meget godt utført arbeide, både HMS, varsling til andelshavere osv., ikke noe å utsette på det arbeidet dere har utført for oss i Haldenveien BRL. Tilbakemeldinger fra andelshaverne har vært positive. Vurderingen fra oss er at deres firma har utført et meget godt arbeide og jeg/vi vil anbefale dere på det sterkeste. Så styret i Haldenveien BRL vil takke dere for et meget godt samarbeid og vi vil også gå god for dere om det skulle være noen som vil ha litt info osv. om deres firma.
 
Sendt inn av: Terje Simensen
Haldenveien BRL, Fredrikstad
Vi valgte å benytte BD Husservice AS og Blazej Jan Dziedzic for fasademaling av vår bygningsmasse. Resultatet er meget bra og ble ryddig utført i henhold til avtale.

Med vennlig hilsen
Brekkekroken Borettslag
 
Sendt inn av: Flemming
Brekkekroken, Fredrikstad
Vårt eiendomsselskap har i flere år brukt Blazej Jan Dziedzic og hans firma for vedlikeholdsarbeider på våre utleiegårder. Eksempel på oppdrag som de har utført for oss er ombygging av utleiegård, inklusive nytt tak med delvis nye taksperrer, ny isolasjon, flytting av diverse vegger, utskifting av vinduer og dører, maling både inn- og utvendig. Vi har de aller beste erfaringer og kan trygt anbefale BD Husservice AS.

Vennlig hilsen
Service Akademiet AS
 
Sendt inn av: Ragnar
Fredrikstad
Jeg er meget fornøyd med resultatet og arbeidet som er blitt gjort på mitt hus. BD Husservice AS kan absolutt anbefales på det varmeste da de sitter inne med høy kompetanse, punktlighet, orden/ryddighet og har en utrolig god service. Jan er ikke den billigste håndverker jeg har fått bud i fra, men valgte ham allikevel på bakgrunn av seriøsitet og kompetanse. Dette angrer jeg ikke på, og kontakter ham gjerne igjen ved behov.
Takk Jan (med ansatte)!
 
Sendt inn av: Robin
Fredrikstad

<< Første Forrige 1 2 Neste Siste >>

Side 1 av 2