Fakta om BD Husservice

BD Husservice AS i Fredrikstad ble stiftet i 2010, og er et firma med god erfaring innen maling, takarbeid, rehabilitering av fasader, etterisolering og diverse innvendig arbeid i boliger. Vi har erfaring med små prosjekter som eneboliger, samt med større prosjekter som flermannsboliger, boligsameier og borettslag.

Med BD Husservice AS får dere fagmessig og profesjonelt arbeid utført av hyggelige håndverkere. Vi har fornøyde kunder som kan gi oss meget gode referanser. Vi legger opp arbeidet på en slik måte at det skaper minst mulig problemer for beboerne. I vårt arbeid er sikkerhet, både beboernes og vår egen, veldig viktig. Vi tar fullt og helt ansvar for alt innen HMS-området i våre prosjekter, samt at vi har ansvarforsikring for all skade som måtte oppstå.

BD Husservice har kvalitetssystemer og jobber stadig for å forbedre våre tjenester og de miljømessige aspektene av arbeid med maling. Vi velger derfor miljøvennlige produkter og løsninger, og prioriterer vannbaserte malinger med Svanemerket og lengst mulig holdbarhet for å redusere miljøbelastning nå og i hele levetiden til fasader.

BD Husservice AS bruker «tomt og tørt - filosofien» ved håndtering av emballasje, noe som gjør gjenvinning enklere og kutter problemet med håndtering av farlig avfall. Vi anbefaler energieffektivisering av bygninger som både er godt for kundenes bo-kvalitet og sparer miljøet med redusert energiforbruk. Vårt mål er også å bruke biler med biogass som er helt nøytrale når det gjelder klimagassutslipp.

Alle jobber utføres i henhold til gjeldende forskrifter og vi gir 100% garanti på vår jobb. Fra 2014 innehar vi også sentral godkjenning for ansvarsrett.

Kundereferanser

Dette samarbeidet har fungert over all forventning. Meget godt utført arbeide, både HMS, varsling til andelshavere osv., ikke noe å utsette på det arbeidet dere har utført for oss i Haldenveien BRL. Tilbakemeldinger fra andelshaverne har vært positive...

Terje Simensen